Katsura och kantarell - en bildblogg om natur, djur och trädgård

Alla inlägg under januari 2010

Av katsura - 14 januari 2010 18:38

Chili fick följa med in till stan idag för att få social träning medan dottern spelade fiol på Musikskolan    .

Vi tränade utmed Rönne å i eftermiddagssolen och jag var glad att den lilla kameran slank ner i fickan precis innan vi for.

 

Pyttebron


       

Av katsura - 13 januari 2010 16:49

Finnes: Liten lya med öppen planlösning i naturnära område.

           Fin utsikt i söderläge.

           Visst renoveringsbehov.

           Tillträde snarast.

 

   

Av katsura - 13 januari 2010 08:50

Igår gjorde vi vardagen till en fest. Hela familjen var på traditionell nyårskonsert med Schönbrunns slottsfilharmoniker från Wien. Repertoaren var lättillgänglig även för dottern och vi alla uppskattade såväl solisterna, som dansarna och den sjungande(!) ensemblen. Som sig bör avslutades det hela med Strauss´Radetsky Marsch. En härlig kväll på Helsingborgs konserthus!

Av katsura - 11 januari 2010 17:42

  

Av katsura - 11 januari 2010 15:31



I julklapp fick min dotter en doftpåse, som man ska lägga i en garderob eller låda (enligt instruktionen). Trots att den låg inpackad doftade den ganska mycket, på gränsen till FÖR mycket. Jag tänkte inte så mycket på det och påsen föll i glömska, medan dagarna gick.

Igår, när dottern städade på sitt rum, hittade hon doftpåsen. Den hade en söt liten galghängare, så dottern tog av förpackningen och hängde in doftpåsen i garderoben...

På kvällen började det stinka i huset. Hennes rum hade blivit totalt inpyrt av denna "Tea Rose"-doft och kläderna hon hade lagt fram till idag luktade som tio nyöppnade doftgranar. Förfärligt!!!

Förpackningen skulle egentligen sitta kvar, men det är ju inte lätt att veta. Doftpåsen åkte i soptunnan och alla kläderna hängdes ut för vädring under natten. Tyvärr stinker allt lika mycket fortfarande, så det är bara att börja tvätta...

Har man inte jobb så får man...   

Av katsura - 9 januari 2010 22:53

 


    

Av katsura - 8 januari 2010 20:07

  

  

Välkommen till katsura

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Skapa flashcards