Direktlänk till inlägg 15 december 2013
Idag har vi firat jul...
...för första gången
med
Malin, Erik, Sofia och Nellie.
Lite glögg, lite mat och lite julklappsutdelning.
Dessutom såg vi
Årets Julfilm #1.
Till efterrätt blev det
Berits vita chokladmousse.
Enkelt och fantastiskt gott.
Berits vita chokladmousse
4 pers.
2 dl vispgrädde
150 g vit choklad (Fazer eller Anton Berg är godast)
1 ägg
1 dl kesella
1. Vispa grädden.
2. Smält chokladen (vattenbad)
3. Vispa ägget.
4. Rör ned ägget i chokladen under kraftig omrörning.
5. Rör i kesellan och sist grädden.
6. Häll upp blandningen i dessertskålar eller vinglas.
7. Låt stå kallt ca 1 timma innan servering.
8. Servera med bär eller frukt. NJUT!
Tur att det blir träning i morgon!
Önskar er alla en skön vecka!
Maj hade kunnat vara en så mysig tid, men maj är ALLTID stressig. Jag skulle vilja sitta med en kopp kaffe under körsbärsträdet, men istället sitter jag inne och rättar och bedömer, rättar och bedömer. Varför vill Skolverket l...
Nu är festligheterna och ledigheten slut för denna gång. Julpyntet får stå kvar till helgen för i morgon är det jobb på schemat igen. Folk säger ju att man behöver mindre sömn när man blir äldre, men jag älskar sovmorgn...